Novo vozilo za međunarodni prevoz robe

Izvor: PRObjave.com, 08.Avg.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo vozilo za međunarodni prevoz robe

Usled povećanja obima posla, kompanija Beocontrol je pojačala svoj vozni park kupovini novog Iveco Daily kamiona namenjenog međunarodnom transportu robe.
Ovaj kamion je idealan za transport različitih vrsta robe a njegova nabavka predstavlja pojačanje transportnih linija u međunarodnom prevozu robe. Izrazito je jednostavan za upravljanje i dovoljne snage da odgovori na sve zahteve klijenata.
Iveco Daily je nosivosti 6t što je idealan kapacitet za srednje količine robe. Naravno, u okviru ove usluge, kompanije Beocontrol je u mogućnosti da ponudi i transport daleko većih količina i to ne samo drumskim, već i avio, železničkim i brodskim vidom transporta.
Prilikom ove vrste transporta robe, pored potpisivanja ugovora i standardnog osiguranja, moguće je i dodatno osiguranje robe u cilju pružanja maksimalno profesionalne usluge.
Kompanija Beocontrol već više od 13 godina se bavi selidbama i transportom svih vrsta robe na sve destinacije u svetu.

Beocontrol doo
Vojni Put 276C, Blok II
Beograd
Tel: 011 6680260
Email: beograd@beocontrol.com
Web: beocontrol.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.