Modna kuća Luna - najevropskija ženska firma godine!

Izvor: PRObjave.com, 31.Okt.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna kuća Luna - najevropskija ženska firma godine!

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće Luna sinoć je po drugi put osvojila nagradu u okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja koju osmu godinu za redom organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije.
Direktorka modne kuće Luna se zahvalila porodici, prijateljima i saradnicima na podršci bez koje, kako je rekla, ne bi uspela.
„Ako sam ja žena zmaj - moje saradnice su moja krila", rekla je vidno uzbuđena Biljana.
Podsetimo, modna kuća Luna osnovana je pre više od dvadeset godina u Požarevcu. Počela je kao mala zanatska radnja. Danas, ova internacionalna kompanija broji više od 160 zaposlenih, od čega je čak 95 posto žena.
Sa poslovnicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Slovačkoj, Norveškoj i Švedskoj, Luna je snažna domaća kompanija koja uspešno posluje na teritoriji Evrope. Upravo zbog toga je ove godine ponela titulu Najevropskija ženska firma dodeljenu od strane Udruženja poslovnih žena.
Cvet uspeha za ženu zmaja je tradicionalna manifestacija u okviru koje se svake godine nagrađuju najbolje srpske preduzetnice. U kategoriji Najevropskija ženska firma odaju se priznanja vlasnicama najboljih domaćih kompanija koje posluju na teritoriji Evrope, poštujući principe dobre poslovne prakse i društveno odgovornog poslovanja.
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867
Web: www.blumengroup.rs
Kontakt:
Marijana Dobrenović
Funkcija: Account Manager
Tel: +381 11 3861970
Email: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.