Izvor: PRObjave.com, 07.Jul.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenny Kravitz na Gradskom stadionu u Banjaluci

Organizator koncerta, muzička agencija "Front stage", narednih dana intenziviraće kampanju povodom ovog događaja, a još jednom potvrđuju da će sve biti podređeno do sada neviđenom spektaklu. Da će svjetska rok zvijezda zaista doći u Banjaluku, fanovi mogu da se uvjere i na njegovom zvaničnom web siteu – www.lennykravitzmusic.com.
Karte za koncert Lenny Kravitza fanovi mogu da kupe u Turističkoj organizaciji grada, agencijama "MG travel" i "Sebastian", Hard Rock Caffeu, gradskom stadionu i Sportskoj dvorani "Borik", te posredstvom internet stranice www.kupikartu.ba. Fanovi iz Sarajeva, osim posredstvom sitea www.kupikartu.ba, ulaznice mogu da kupe i u Ferhadijinoj ulici i ispred Sportskog centra Skenderija.
KULporter

Banja Luka
Web: www.kulporter.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.