Izvor: PRObjave.com, 28.Nov.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MaxBet postavlja standarde u društvenoj odgovornosti

Društvena odgovornost kompanije zahteva vreme, strategiju i ideje. Društveno odgovorno delovanje u kompaniji MaxBet ogleda se u ponašanju svakog zaposlenog, a krajnji cilj je postavljanje standarda na koji će se i drugi ugledati kako bi društvo u kome živimo konstantno napredovalo.
Negujući komunikaciju sa igračima, kompanija MaxBet uspela je da za kratko vreme, od pokretanja novog sajta, privuče veliki broj ljubitelja sporta i sportskih igara. Iz ove kompanije kažu da je na prvom mestu izgradnja poverenja kod igrača, koji sada znaju da na MaxBet sajtu uvek mogu pronaći aktuelne sportske informacije.
Prateći svetske trendove, kompanija MaxBet pojavila se na internetu pre nekoliko godina. Odmah je počelo analiziranje sadržaja koji je najviše potreban igračima. Tako je ostvarena interakcija koja je dalje uticala skoro na svaki segment poslovanja. Mnoge sportske kladionice koje su otvorene, rađene su po meri igrača, uvažavajući komentare i predloge iskusnih poznavalaca sporta i igara na sreću.
Pored zalaganja na internetu, kompanija MaxBet našla se u ulozi sponzora mnogim mladim sportistima i sportskim klubovima. Ulaganje u sportske talente je veliki zadatak, a isti ti sportisti imaju potencijal da stignu do vrha u mnogim disciplinama.
Kao kompanija koje se konstantno širi i napreduje, neophodno je negovati postavljene standarde na kojima će se graditi i razvijati društvena odgovornost.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.