Humanitarna večera za decu obolelu od Batenove bolesti

Izvor: PRObjave.com, 21.Dec.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna večera za decu obolelu od Batenove bolesti

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević organizovao je humanitarnu akciju za decu obolelu od Batenove bolesti, nakon što je u oktobru ove godine okončano prikupljanje sredstava za lečenje tretmanom matičnim ćelijama u Kini. Na donatorskoj večeri u hotelu "Norcev" na Fruškoj Gori okupili su se predstavnici mnogih kompanija i preduzeća, među kojima su bili i predstavnici kompanije MaxBet.
Interesovanje za pomoć teško oboleloj deci bilo je veliko, a iz kompanije MaksBet kažu da je zadovoljstvo videti da su društveno odgovorne kompanije aktivne na humanitarnom polju: "MaxBet kompanija često je deo ovakvih akcija i konstantno podsećamo da je društvena odgovornost prioritet, posebno kada su u pitanju deca kojima je potrebna pomoć."
Na račun Udruženja "Život" uplaćeno je više od 700 000 dinara koji će biti iskorišćeni za lečenje dece obolele od Batenove bolesti, što je veliki pomak, jer je lek na pomolu i velike su šanse da se uskoro ova bolest svrsta u izlečive. Nakon večere, izveden je i prigodan muzički program u okviru kog su nastupali Bojan Marović, Zvezde Granda, Boban Rajović.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

HUMANO: Gradonačelnik Novog Sada pomaže bolesnoj deci

Izvor: Kurir, 22.Dec.2012, 07:57

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević organizovao dobrotvornu večeru na kojoj je prikupljen novac za lečenje mališana obolelih od Batenove bolesti..Otvoreno srce...Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, organizovao je još jednu u nizu humanitarnih večeri na kojoj je prikupljan novac za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.