Izvor: PRObjave.com, 28.Maj.2012, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela nagrada V konkursa Kluba 27

Svečana dodela nagrada najuspešnijim mladim talentima, novim članovima Kluba 27 održaće se u utorak 29. maja, u 12.00h u KC Grad, Braće Krsmanović 4, u Beogradu.

Aktivni i kreativni mladi ljudi koji postižu izuzetne rezultate u umetnosti, društvenim i prirodnim naukama, imaće priliku da dobiju javnu nagradu za svoje uspehe, kao i da se međusobno upoznaju i razmene iskustva i znanja, u prijatnoj atmosferi Kulturnog Centra Grad.

Članovi žirija i državna sekretarka Ministarstva omladine i sporta, Ivana Kovačević, obratiće se prisutnima i svečano dodeliti nagrade ovogodišnjim pobednicima.

Glavne nagrade, 200.000 dinara na Omladinskoj kartici Erste Banke, dobiće četvoro finalista koje je izabrao stručni žiri, a još 13 prvoplasiranih (po četiri iz oblasti prirodnih nauka i umetnosti, a petoro iz oblasti društenih nauka, pošto su dva kandidata osvojila identičan broj glasova publike), koje je odabrala javnost putem SMS glasanja, biće nagrađeno sa po 50.000 dinara.

Na konkurs je pristiglo više od 250 prijava iz gradova širom Srbije, od čega je najviše kandidata iz oblasti umetnosti.
Erste Bank a.d. Novi Sad
Bulevar Milutina Milankovića 11b
11070 Beograd-Novi Beograd
Tel: +381 (0) 11 201 5010
Web: www.erstebank.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.