Dnevnenovine.rs - agregator vesti

Izvor: PRObjave.com, 08.Feb.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevnenovine.rs - agregator vesti

Na srpskom onlajn nebu odnedavno se našao još jedan agregator vesti na kojem se mogu naći sva internet izdanja dnevnih novina i reprezentativni regionalni portali u našoj zemlji.
"Najnovije vesti na jednoj stranici" ukratko bi mogli opisati funkcionalnost portala Dnevne novine gde svaki izvor ima svoje polje sa naslovima vesti.
Čitalac na početnoj stranici ima pregled naslova vesti koje se ažuriraju na svakih 10 minuta i ako hoće da pogleda vest doljno je da pređe mišem preko naslova pri čemu se otvara pop-up "prozorčić" sa kratkim sažetkom vesti, a potom jednim klikom na naslov istu vest u celosti može pročitati na orginalnom izvoru.
Na unutrašnjim stranicama vesti se razvrstavaju u nekoliko kategorija, a posetilac takođe može da pogleda arhivu starijih vesti.


dPR

Beograd

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.