BlackBerry porodica u svim bojama

Izvor: PRObjave.com, 27.Jul.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BlackBerry porodica u svim bojama

Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, poznata je po tome što nastoji da izađe u susret potrebama korisnika za modernim i inovativnim sredstvom mobilnih komunikacijama, uz istovremeno zadovoljavanje kriterijuma najviših performansi i vrhunskog kvaliteta. Kako bi svojim vernim korisnicima upotpunili iskustvo i vizuelno unapredili vrhunske karakteristike uređaja iz svog portofolija, uređaji BlackBerry Passport, BlackBerry Classic i BlackBerry Leap lansirani su i u tri nove boje.
BlackBerry Classic predstavlja kombinaciju prepoznatljivog QWERTY dizajna i visokih performansi BlackBerry 10 u cilju obezbeđivanja najviših standarda produktivnosti, komunikacije i kolaboracije. Osim u klasičnoj crnoj boji, ovaj uređaj se može naći u beloj i plavoj boji.
Uređaj BlackBerry Leap, koji je lansiran početkom godine, od juna je dostupan u Evropi i u beloj boji. Ovaj uređaj je modernog i elegantnog dizajna sa posebnim naglaskom na HD all-touch ekranu od 5 inča.
Impresivan dizajn uređaja Blackberry Passport već na prvi pogled odaje utisak prestiža i inovativnosti, dok jedinstvena forma BlackBerry Passport-a i visoke performanse, svrstavaju ovaj uređaj u sam vrh savremenih pametnih telefona. Tome u prilog i činjenica da je ovaj uređaj osvojio nagradu "Najbolji od najboljih" u kategoriji za vrhunski inovativni dizajn proizvoda na elitnom takmičenju Red Dot koje se održava u Esenu u Nemačkoj. Može se nabaviti u crnoj, beloj i crvenoj boji.
Više informacija o uređajima i ostatku BlackBerry portfolija možete pogledati klikom na sledeći link http://us.blackberry.com/smartphones.html
Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.