Beli BlackBerry Leap dostupan i u Evropi

Izvor: PRObjave.com, 29.Jun.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beli BlackBerry Leap dostupan i u Evropi

BlackBerry Leap u beloj boji moguće je od sada naručiti iz Francuske, Nemačke i Velike Britanije direktno preko ShopBlackBerry-ja
Uređaj BlackBerry Leap, koji je lansiran početkom godine, od juna je dostupan u Evropi i u beloj boji. Kompanija BlackBerry ovaj uređaj u beloj boji već nekoliko nedelja prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, ali sada je spisak lokacija sa kojih je moguće naručiti ovu varijantu BlackBerry Leap-a proširen na nekoliko evropskih država.
Korisnici iz Francuske, Nemačke i Velike Britanije sada mogu poručiti BlackBerry Leap u beloj boji direktno putem oficijalnog BlackBerry Shop-a. Cena BlackBerry Leap uređaja u beloj varijanti u navedenim zemljama je 199.00 funti.
BlackBerry Leap je pametni uređaj koji funkcioniše na 10.3.1. operativnom sistemu i 4G LTE mreži. Ovaj uređaj je modernog i elegantnog dizajna sa posebnim naglaskom na HD all-touch ekranu od 5 inča. Snažna baterija od 2800 mAh može da izdrži i do 25 sati intenzivnog korišćenja i zbog toga je naročito pogodna za poslovne korisnike. Tastatura je unapređena, pa je tako korisnicima pružena mogućnost bržeg i efikasnijeg kucanja, dok unapređeni alat ispravki smanjuje greške na minimum ili ih potpuno eliminiše.
Kako je efikasna zaštita postala imperativ koji svaki pametni uređaj mora da ispunjava, BlackBerry Leap je dizajniran tako da ispunjava najviše standarde bezbednosti i time u potpunosti osigurava privatnost korisnika. Poseduje moćne alate koji omogućavaju zaštitu od virusa, sajbernapada i podršku enkriptovanju korisničkih podataka, kao i opcije back up-a i povraćaja izgubljenih podataka.
Najnoviji BlackBerry operativni sistem, koji je instaliran na ovom uređaju, donosi moderniji vizuelni prikaz, ali i nove dodatke, kao što su Amazon Appstore, BlackBerry Blend i BlackBerry Assistant. Amazon Appstore je korisnicima ovog uređaja omogućio download ili kupovinu onih aplikacija koje su do sada bile dostupne samo na uređajima sa Android operativinom sistemom. BlackBerry Assistant predstavlja digitalnog asistenta kojim se upravlja glasovnim ili tekstualnim komandama, a BlackBerry Blend je aplikacija koja na efikasan način povezuje sadržaj i podatke na pametnom telefonu sa računarom ili tabletom.
Više informacija o uređaju BlackBerry Leap možete pogledati klikom na sledeći link http://www.BlackBerry.com/Leap
Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.