Izvor: PRObjave.com, 29.Jun.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Avantura gusarske družine" u "Super Veru" na Voždovcu

Predstavom "Avantura gusarske družine" okončaće se drugi ciklus "besplatnih predstava za decu" u tržnom centru "Super Vero" na Voždovcu (Vojvode Stepe 253) u subotu 30.juna. Sa početkom u 14 sati na improvizovanoj sceni u restoranu "Do jaja" devojčice i dečaci će moći svojim komentarima da aktivno učestvuju u šaljivoj predstavi. Ulaz je slobodan.
"Nameravamo da nastavimo realizaciju projekta "besplatne predstave u "Super Veru" na Voždovcu jer interesovanje najmlađih raste iz nedelje u nedelju. Novi ciklus besplatnih počeće u trećoj nedelji avgusta a naši posetioci mogu da očekuju mnogobrojna iznenađenja".
Da podsetimo, program besplatnih predstava za najmlađe u "Super Veru" na Voždovcu počeo je 23.12.2011.godine i do sada je realizovan 31 događaj.
Veropoulos doo
Milutina Milankovića br. 86a
11070 Beograd

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.