Izvor: Blic, 04.Avg.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRKOS AMERIČKIM SANKCIJAMA Huavej i dalje DRUGI najveći proizvođač telefona

Kineska kompanija uspela je da poveća prodaju telefona bez obzira na to što je globalno tržište u opadanju, ali i uprkos višemesečnim američkim sankcijama. Huavej je zadržao drugu poziciju, odmah iza Samsunga, dok se na trećem mestu i dalje nalazi Apple. Četvrto i peto mesto pripadaju Xiaomi-ju i Oppo-u.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sankcije Huaweiju ne mogu ništa, porasla prodaja telefona

Izvor: Capital.ba, 04.Avg.2019

PEKING – Kineska kompanija Huawei uspjela je da poveća prodaju telefona bez obzira na to što je globalno tržište u opadanju, ali i uprkos višejesečnim američkim sankcijama. Huawei je zadržao drugu poziciju, odmah nakon Samsung-a, dok se na trećem mjestu i dalje nalazi Apple. Četvrto i peto...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.