Predstavljena TV aplikacija za turiste u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena TV aplikacija za turiste u Beogradu

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda i kompanije Samsung Electronics i Tehnicom Computers predstavile su prvu u regionu aplikaciju za Samsung smart televizore "Belgrade City guide" namenjenu domaćim i stranim turistima, saopštila je turistička organizacija glavnog grada.

Pored mobilne aplikacije koja je dostupna za sve Android uređaje, projekat je proširen i na Samsung smart TV uređaje, čime će doprineti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << informisanju kako Beograđana tako i još većeg broja turista pri boravku u našem gradu.

Ova nova TV aplikacija posebno je pogodna za hotele i hostele, navedeno je u saopštenju.

Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, mestima za izlazak i provod ili odmor.

Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišcenje nije potrebna aktivna internet konekcija.

Iz aplikacije se može saznati gde su najbolji restorani, barovi, prodavnice i razne druge korisne informacije, a korisnike čeka više od 650 stranica sa slikama i geo lokacijom, prikazanom Google mapom koja omogućava lako snalaženje u prostoru.

City guide aplikaciju čine sadržaji - About Belgrade (O Beogradu), How to Travel (Kako putovati), Where to Stay (Gde odsesti), Sights to see (Šta videti), What to do (Šta raditi), Useful info (Korisne informacije), Sightseeing (Razgledanje), Latest News (Najnovije vesti), istaknuto je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljena TV aplikacija za turiste u Beogradu

Izvor: Kurir, 17.Sep.2012

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda i kompanije Samsung Electronics i Tehnicom Computers predstavile su prvu u regionu aplikaciju za Samsung smart televizore "Belgrade City guide" namenjenu domaćim i stranim turistima, saopštila je turistička organizacija glavnog grada...Pored mobilne aplikacije...

Nastavak na Kurir...

Predstavljena TV aplikacija za turiste u Beogradu – Belgrade City guide, prva te vrste u regionu!

Izvor: ITBox.rs, 17.Sep.2012

Turistička organizacija Beograda i kompanije Samsung Electronics i Tehnicom Computers predstavile su prvu regionalnu aplikaciju za Samsung Smart televizore namenjenu domaćim i stranim turistima – Belgrade City guide. Na taj način Beograd je jedini u regionu dobio…The post Predstavljena TV aplikacija...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.