Izvor: Blic, 07.Jan.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izleda kada Vučić na sva pitanja odgovara EMOTIKONIMA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklekao je pred novim tehnologijama. Godinama unazad koristio je staromodni mobilni telefon “samsung S5360” koji su njegovi saradnici malo u šali, više u očaju zvali “kamenko”, aludirajući tako na lik iz crtanog filma čija se radnja dešava u kameno doba.

Iako je izbegavao da prati trendove, od savetnica za medije i spoljnu politiku Suzane Vasiljević i Tanje Jović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Novu godinu dobio je pametni telefon “samsung galaksi 7”. Poklon su mu uručile nekoliko dana pred praznik i put u Pariz, a njim je, kako nam je otkrio, napravio i prve selfije. Predsednik Vučić pristao je da da intervju, a naš uslov je bio da na pitanja odgovara isključivo emotikonima. Pogledajte kako izgleda kada predsednik Vučić na ozbiljna pitanja odgovara bez reči.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.