Izvor: S media, 14.Apr.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći telefoni na svetu: Galaxy Mega (VIDEO)

Kompanija je predstavila Samsung Galaxy Mega, seriju uređaja koji poseduju prenosivost i udobnost pametno telefona kao i snagu, sposobnost multitaskinga i sveobuhvatno iskustvo gledanja jednog tablet računara.

Model veće dijagonale pruža sjajno iskustvo gledanja sadržaja poput slika i filmova na HD ekranu od 6.3 inča, pri čemu je vrlo tanak i dovoljno portabilan da stane u džep ili ruku. Galaxy Mega nudi mešavinu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << popularnih funkcija pametnih telefona i tablet računara poput podeljenih ekrana, multitaskinga između video snimka i drugih aplikacija i još mnogo toga, što sve zajedno daje novo i za korisnike pametnih telefona potpuno drugačije korisničko iskustvo.

Za korisnike koji traže iste tablet mogućnosti ali na portabilnijem uređaju, Samsung predstavlja i Galaxy Mega 5.8. Ovo je kompaktnija verzija sa ekranom od 5.8 inča.



Najbolje od oba sveta - i smartfon i tablet!


Sa svojim HD LCD ekranom od 6.3 i 5.8 inča i podrškom za pejzažni način rada, Galaxy Mega nudi izuzetno širok pregled različitih aplikacija, kao i bolji pregled prilikom pretraživanja interneta, gledanja video sadržaja ili korišćenja društvenih mreža. Korisnici mogu da budu povezani putem širokog spektra novih funkcija telefona uključujući i Group Play, koji omogućava laku razmenu sadržaja sa najviše osam uređaja u okviru iste Wi-Fi mreže. Tu je i Samsung WatchON, koji pretvara uređaj u infracrveni daljinski upravljač za bogatiji doživljaj gledanja TV. Povežite svoj uređaj sa sistemom kućne zabave i on će vam pružiti preporuke za TV program, a moći ćete i da ga koristite kao daljinski upravljač.

S Translator videli smo i na Galaxy S4 uređaju. Recite ili napišite šta treba da vam se prevede, i Mega će vam ponuditi trenutni prevod koristeći tekstualno ili glasovno prevođenje čak i za vašu elektronsku poštu ili ChatON.

Nova Samsung kategorija: Multitaskeri

Korisnici uređaja Galaxy Mega će postići više sa bogatim interaktivnim iskustvom i boljim mogućnostima korišćenja pejzažnog načina rada ekrana. Mogućnost deljenja ekrana za više aplikacija uključuje elektronsku poštu, poruke, MyFiles, S Memo, S Planner, i još mnogo toga čime se postiže veća efikasnost.

Sa popularnom funkcijom Air View korisnici mogu da pregledaju sažetke informacija u elektronskoj pošti, fotografija u galeriji i kontaktima za brzo pozivanje.

Uređaj Galaxy Mega je opremljen kamerom na poleđini od 8 megapiksela i prednjom kamerom od 1.9 megapiksela, kao što poseduje čitav spektar različitih načina rada kamere kao što su Drama Shot (spaja uzastopne snimke objekta u pokretu), Sound & Shot (snima 9 sekundi zvuka i glasa zajedno dok se pravi fotografija), Rich tone, Sports i još mnogo toga.

Uređaj, takođe poseduje najnovije funkcije za zabavu, uključujući: S Travel, koji pruža informacije o putovanju, lokalne vodiče, resurse i još mnogo toga i Story Album, koji omogućava korisnicima da kreiraju album dnevnih događaja, čuvaju posebne događaje na jednom mestu koristeći hronologiju, geografske informacije, štampaju digitalne albume itd.

(S media/Mondo, Foto: Samsung Mobile Press Images)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Samsung povećava kupovinu memorije

Izvor: ITsvet.com, 15.Apr.2013, 06:34

Samsung Electronics je navodno povećala svoju kupovinu memorijskih proizvoda od drugih kompanija, uključujuću kupovinu DRAM čipova za mobilne uređaje od Elpida Memory, kao i NAND flasha i eMMC uređaja od kompanije Toshiba. Samsungovi sopstveni memorijski proizvodi su trenutno nedovoljni za potražnju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.