Muzički servis Spotifaj i na pametnim televizorima

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2012, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički servis Spotifaj i na pametnim televizorima

Samsung će ubaciti vodeći muzički servis Spotifaj na pametne TV uređaje, sa novom aplikacijom za Smart TV, Blu-rej plejere i sisteme kućnog bioskopa.

Spotifaj, prema vašem zahtevu, nudi trenutni pristup biblioteci od preko 18 miliona pesama, a naći će se na raspolaganju korisnicima TV uređaja u Evropi kroz partnerstvo sa kompanijom Samsung.

Nabaviti aplikaciju Spotifaj za svoj Samsung TV je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lako: jednostavno preuzmite aplikaciju Spotifaj na svoj Samsung Smart TV, Blu-rej plejer ili kućni bioskop, koji su priključeni na internet, i ulogujte se.

Biće lako da koristite Spotifaj na svom Samsung Smart TV-u, jer je korisnički interfejs posebno dizajniran za televizijske ekrane. Liste muzičkih numera na servisu Spotifaj će se automatski sinhronizovati sa svim uređajima.

Ova usluga će biti uključena za sve postojeće premijum korisnike servisa Spotifaj sa kompatibilnim Samsung Smart TV uređajima koji su priključeni na internet. Oni će moći odmah da uživaju, otkrivaju i razmenjuju muziku na servisu Spotifaj, kao i da pregledaju sve svoje muzičke liste.

Oni koji trenutno nisu korisnici servisa Spotifaj mogu da preuzmu ovu muzičku aplikaciju kako bi je potpuno besplatno isprobali Spotifaj Premium u periodu od 30 dana.

Ova aplikacija u početku će biti raspoloživa na E seriji Samsung Smart TV iz 2012.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.