Izvor: S media, 05.Avg.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajem avgusta stiže najveći pametni telefon!

Samsung bi krajem avgusta trebalo da predstavi novi model smartfona iz Galaxy Note serije koji bi trebalo da bude najveći smartfon na tržištu.

Trenutni model Galaxy Notea ima ekran dijagonale 5,3 inča. Neki će reći da više liči na tablet nego telefon, kao i da ga je prilično nezgodno nositi u džepovima, ali čini se da te velike dimenzije odgovaraju velikom broju korisnika jer je do sada zabeležena odlična prodaja.

(Dnevnik.hr, Foto: Samsung)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Krajem avgusta stiže najveći pametni telefon!

Izvor: Capital.ba, 06.Avg.2012, 12:18

TOKIO, Samsung će krajem avgusta predstaviti Galaxy Note 2 koji bi trebalo da ima ekran dijagonale 5,5 inča, jači procesor i puno bolju kameru. Samsung bi krajem avgusta trebalo da ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.