Dostavljeno na stotine prijava za jedno radno mesto

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostavljeno na stotine prijava za jedno radno mesto

 
(press) Nekoliko hiljada nezaposlenih juče je došlo na sajam zapošljavanja u Šapcu. Reka ljudi protegla se na čak 50 metara ispred ulaza u „Zorkinu" halu sportova, gde je sajam organizovan.

 

Za jedno radno mesto stizalo je na stotine prijava. Za šest godina koliko se sajam zapošljavanja organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u Šapcu, ovo je najmasovnija poseta. Oko 40 poslodavaca iskazalo je potrebe za više od 400 radnih mesta.
 
Šapčani ovoga puta nisu birali kome će ostaviti svoje radne biografije. Diplomirani ekonomisti ili inženjeri hemijske i prehrambene struke, konkurisali su na radna mesta u vešeraju, za portire ili putujuće prodavce knjiga.Ostatak vesti pročitajta na linku
 

sajamsabaczaposljavanjamnogo ljudiza jedno mesto

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.