RTS izdavaštvo na Sajmu knjiga

Izvor: RTS, 27.Okt.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS izdavaštvo na Sajmu knjiga

U protekloj godini RTS izdavaštvo je objavilo 31 naslov a neka od izdanja su premijerno predstavljena na 61. Sajmu knjiga.
Kapitalna edicija ''Srbija 1914-1918'', nastala u saradnji sa izdavačkom kućom Prometej, koja je 2014. proglašena za izdavački poduhvat godine sada je dobila treće kolo i ima ukupno 30 naslova koji pružaju novi pogled na Veliki rat.

Knjige ''Srpski na srpskom'' >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mirjane Blažić, ''Nešto lepo'' Slobodana Stojanovića i ''Kad zvona zaneme'' Vlade Arsića naišle su na izuzetan prijem kod čitalačke publike i za ovu priliku štampana su druga i treća izdanja.
"Ono što je najnovije, to je novo izdanje Antologije kuća Ranka Radovića rađene po televizijskom serijalu koji je išao na Televiziji Beograd. Sutra izlazi knjiga profesora Đorđa Kostića na osnovu njegovih predavanja koja je držao na Radio Beogradu 1995. godine o kulturi govora i jezika", kaže odgovorni urednik RTS Izdavaštva Dragan Inđić.
Kontinuitet kvalitetnih i raznovrsnih izdanja, od Antologije klasične kineske lirike, romana, knjiga za decu, likovnih monografija do stručne literature radijskog i televizijskog znata, izdvojili su RTS izdavaštvo među nazanimljivije izdavače srednje veličine.
Dešavanja na Sajmu knjiga i razgovori sa piscima mogu se pratiti uživo na programu Radio Beograda 202 koji se emituje sa štanda RTS izdavaštva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.