Počinje 23. međunarodni salon knjiga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 23. međunarodni salon knjiga

Na Novosadskom sajmu danas počinju 23. međunarodni salon knjiga, 22. izložba umetnosti "Art ekspo" i 12. sajam obrazovanja "Putokazi". Svečano otvaranje je od 11 časova.

Sajam obrazovanja traje do srede, 8. marta, dok su Salon knjiga i izložba umetnosti do nedelje, 12. marta.

Kako se očekuje, priredbe će otvoriti ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije Mladen Šarčević. Ceremoniji otvaranja će prisustvovati i predsednik Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine Ištvan Pastor, potpredsednik Pokrajinske Vlade i sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Mihalj Njilaš, sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof.dr Zoran Milošević, sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Miroslav Štatkić, sekretar za zdravstvo Zorana Gojkovića, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Odmah po završetku Svečanog otvaranja biće uručena Nagrada "Laza Kostić" Miomiru Petroviću za roman "Kuća od soli" na bini u Hali "Master", dok je od 12 časova u Sali 5 Kongresnog centra "Master" uručenje priznanja najboljim obrazovnim ustanovama.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajam obrazovanja u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Mar.2017

BEOGRAD - Na Novosadskom sajmu od 6. do 12.marta u hali “Master”, Aula i Kongresnom centru održaće se Salon knjiga, Izložba umetnosti Art ekspo, Sajam obrazovanja od 6. do 8. marta i Sajam digitalnih komunikacija od 10. do 12.marta.. . .Međunarodni Salon knjiga odražava se već tradicionalno...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.