Nagrada „Liplje“ Aleksandru Gatalici

Izvor: Danas, 14.Sep.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada „Liplje“ Aleksandru Gatalici

Novi roman pisca Aleksandra Gatalice „Poslednji argonaut“, u izdanju Službenog glasnika, dobitnik je prestižne nagrade za savremenu književnost „Liplje“, koja je uručena na 23. međunarodnom sajmu knjiga u Banjaluci. Članak Nagrada „Liplje“ Aleksandru Gatalici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Službenom glasniku najveća nagrada sajma u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018

Najnoviji roman pisca Aleksandra Gatalice "Poslednji argonaut", u izdanju Službenog glasnika, dobitnik je prestižne nagrade za savremenu književnost "Liplje", koja je uručena na 23. međunarodnom sajmu knjiga u Banjaluci...Povodom još jednog priznanja za izdanje Službenog glasnika, direktorka preduzeća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Roman o ugarskoj kraljici srpskog porekla

Izvor: Danas, 15.Sep.2018, 09:31

Novi istorijski roman pisca iz Čikaga Nikole Moravčevića "Ilona Strašna" objavljen je nedavno u izdanju "Arhipelaga". Članak Roman o ugarskoj kraljici srpskog porekla se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.