Kuba: Predstavljena knjiga Aleksandra Vulina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuba: Predstavljena knjiga Aleksandra Vulina

Na Međunarodnom sajmu knjiga, koji je nedavno održan u Havani (Kuba), predstavljena je knjiga "Mrak" ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina, koju je na španskom jeziku objavio Institut za knjigu Kube.

"Mrak" je prva knjiga jednog srpskog autora predstavljena posle dužeg vremena na sajmu u Havani.

O knjizi su, kako se navodi u saopštenju, govorili direktor izdavačke kuće "Novi milenijum" Ertrudes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ortiz i književni kritičar i urednik knjige Marija de los Anjeles Navaro.

Ističući jedinstven stil autora, kritičarka Navaro ocenila je da je "Mrak" primer moderne srpske književnosti.

"Ova društveno-psihološka novela, u kojoj je obrađena socijalna tematika savremene, postpetooktobarske Srbije suočene sa promenama, nedaćama, društvenim fenomenima naroda, iscrpljenog konfliktima, priča je sa kojom bi se svaki Kubanac mogao poistovetiti", rekla je Navaro na promociji španskog izdanja knjige "Mrak".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knjiga Aleksandra Vulina „Mrak“ predstavljena na Sajmu u Havani

Izvor: Danas, 24.Feb.2019

Na Međunarodnom sajmu knjiga koji je nedavno održan u Havani predstavljena je knjiga Aleksandra Vulina "Mrak", na španskom jeziku koju je izdao Institut za knjigu Kube. Članak Knjiga Aleksandra Vulina „Mrak“ predstavljena na Sajmu u Havani se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.