Kiparski gosti dolaze na Sajam

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiparski gosti dolaze na Sajam

Grčka knjizevnost sa Kipra ali i književnost balkanskih zemalja ove godine biće u fokusu Drugog Festivala literature evropskog Mediterana. Festival će biti održan od 24. do 26. oktobra, a njegov program će se odvijati na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, KC Gradu, Krokodilovom centru za savremenu književnost, Klubu Zaokret/Sprat i Filozofskom fakultetu. Članak Kiparski gosti dolaze na Sajam se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga,   Grčka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poklon knjiga uz svaki kupljeni Danas na Sajmu knjiga

Izvor: Danas, 20.Okt.2018, 07:33

Dnevni list Danas i ove godine, sada već tradicionalno, poklanja knjige uz svaki kupljeni primerak novina na Beogradskom sajmu knjiga od 21. do 28. oktobra. Članak Poklon knjiga uz svaki kupljeni Danas na Sajmu knjiga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.