Hit Vulkanovog sajma knjiga: Poslednja vezirova noć

Izvor: Beta OMS, 26.Okt.2020, 13:08

Hit Vulkanovog sajma knjiga: Poslednja vezirova noć

Online Vulkanov sajam knjiga traje do 1. novembraLjubitelje istorijskih romana i posetioce prvog Vulkanovog sajma knjiga oduševio je roman Poslednja vezirova noć Konstantina Petrovića.Ovo je priča o životu velikog vezira Mehmed-paše Sokolovića. Autentični istorijski događaji oblikovani su snažnom imaginacijom autora, a sve to sa nastojanjem da se prikaže sudbina čoveka koji je od detinjstva bio razapet između Istoka i Zapada, i čiji je život ostao trajno obeležen znakom ambivalencije.O sudbini Mehmed-paše Sokolovića zapisano je bezbroj priča, i sve one osvetljavaju njegov lik iz različitih uglova posmatranja i tumačenja. Ipak, na stranicama ove knjige čitalac će pronaći dosad nenaslikani portret velikog vezira, jer se ovoga puta klupko života odmotava od poslednje vezirove noći. Kako izgleda kraj kad ga onaj kome je dodeljen ni ne sluti? Čemu je stremio, čemu se nadao i o čemu je snevao neustrašivi Mehmed-paša?Knjigu Poslednja vezirova noć u okviru onlajn Vulkanovog sajma knjiga možete naručiti putem sajta www.vulkani.rs po sniženoj, sajamskoj ceni.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Vulkanov sajam knjiga se nastavlja do 1. novembra

Izvor: Domino Magazin, 26.Okt.2020

Zbog velikog interesovanja Vulkanov online sajam knjiga trajaće do nedelje 1. novembra. Samo putem sajtova www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs moći ćete da kupite omiljene knjige po specijalnim, sajamskim cenama! U protekloj nedelji, u okviru prvog Vulkanovog sajma knjiga, čitaoci su imali priliku...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.