Cvejić: Danas bi Bane Bumbar živeo u inostranstvu

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvejić: Danas bi Bane Bumbar živeo u inostranstvu

"Kada smo snimali seriju, nismo mislili da će sve ovako izdogađati 40 godina kasnije, ali život je nepredvidiva kategorija", kazao je večeras Tanjugu glumac Branko Cvejić za vreme potpisivanja knjige "Grlom u jagode - 40 godna TV serije" na beogradskom Sajmu knjiga.

Cvejić je dodao da mu je uloga Baneta Bumbara obeležila karijeru i da se za vreme snimanja serije trudio da igra najbolje što je mogao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Cela ekipa serije je bila svesna da radimo nešto što vredi i što će ostati upamćeno. Karanović je napisao sjajan scenario koji nas je prosto provocirao da damo sve od sebe", kazao je Cvejić.

Nema sumnje da je bilo dobro biti mlad u Beogradu 60-tih godina prošlog veka, kaže Cvejić napominjući da mu je dago što su taj mladalački entuzijazam uspeli da prenesemo u seriju.

Sa druge strane serija ne govori o samo o pop kulturi u Beogradu već analizira društvene odnose i proročki najavljuje sve što će nam se dogoditi kasnije, kazao je Cvejić.

Cenjeni glumac naglašava da je film "Jagode u grlu" na efektan način stavio tačku na seriju "Grlom u jagode"

"Karanović je uspeo da slika jedno vreme bez patetike. Kada bi sada snimao film o Banetu Bumbaru i njegovim drugarima morao bi radnju da izmesti u inostranstvo jer nisam siguran ko bi od našeg starog društva iz serije živeo u Srbiji danas" kazao je Cvejić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branko Cvejić: Danas bi Bane Bumbar živeo u inostranstvu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

"Kada smo snimali seriju, nismo mislili da će sve ovako izdogađati 40 godina kasnije, ali život je nepredvidiva kategorija", kazao je glumac Branko Cvejić za vrijeme potpisivanja knjige "Grlom u jagode - 40 godna TV serije" na beogradskom Sajmu knjiga...On je dodao da mu je uloga Baneta Bumbara obilježila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.