Hondin sajamski nastup

Izvor: B92, 29.Mar.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hondin sajamski nastup

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu Honda je, kako kažu iz ove auto-kompanije, "koncipirala svoj nastup tako da prati njen korporativni slogan - Snaga snova".

"Ideja ovogodišnjeg nastupa Honde na Sajmu automobila su napredne tehnologije koje primenjuje u svim aspektima svog poslovanja, od projektovanja proizvoda koji ne zagađuju životnu sredinu, preko procesa proizvodnje koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su takođe „čistiji", pa do tehnoloških dostignuća koja podižu sigurnost vožnje na najviši nivo", kažu iz Honde.

Na centralnom delu štanda posetioci imaju priliku da vide hologramsku 3D projekciju u prostoru koja prikazuje raznovrsnost Hondinog proizvodnog programa koji obuhvata i humanoidnog robota, ASIMO-a.

Modeli koji su ove godine izloženi na štandu Honde su restilizovani Accord, Jazz Hybrid, CR-Z, Civic 5D, Civic Type S i CR-V.

Honda Accord sa paketom opreme Elegance u ponudi je po ceni od 21.900 evra.

Honda Civic 5D, dobitnik nagrade za dizajn „Red dot", uz sajamski popust, dostupna je od 13.900 evra.

SUV model CR-V 2.0 4x4 ima sajamsku cenu od 22.500 evra.

Više informacija o modelima, paketima opreme i cenama pogledajte na zvaničnom sajtu

Fotografije - Nemanja Pantelić

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Vozili smo Hondu CR-V 2.0 Elegance

Vozili smo Hondu CR-Z GT
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.