Divac: Moj prvi auto je bio jugo!

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Moj prvi auto je bio "jugo"!

Slavni košarkaš i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac posetio je danas Sajam automobila u Beogradu i obišao štandove sponzora Olimpijskog komiteta - da bi im zahvalio što podržavaju srpski sport. Divac se tom prilikom prisetio i svog prvog automobila...

"Želim da pokažem poštovanje prema sponzorima i zahvalim im što pomažu srpski sport", rekao je Divac posle obilaska štandova na Sajmu.

Predsednik Olimpijskog komiteta je najviše vremena proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na štandu "Pežoa", zvaničnog vozila Olimpijskog komiteta Srbije.

"Najviše mi se dopao ovaj novi model "508 A", ali i onaj mali na elektirični pogon, koji je ekološki i predstavlja budućnost u ovom našem svetu", rekao je Divac i, na pitanje novinara, prisetio se da je njegov prvi auto bio - "jugo".
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac: I ja sam nekad vozio "juga"

Izvor: Mondo, 29.Mar.2011

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac posetio je u utorak Sajam automobila u Beogradu i obišao štandove sponzora Olimpijskog komiteta - da bi im se zahvalio što podržavaju srpski sport.

Nastavak na Mondo...

Divac na Sajmu obišao Pežo, EKO Srbije i Dunav osiguranje

Izvor: Sportal.rs, 29.Mar.2011

Predsednik OKS Vlade Divac danas je na beogradskom Sajmu automobila obišao štandove sponzora Olimpijskog komiteta Srbije: Verano Motorsa (zastupnika Pežoa - zvaničnog vozila OKS), EKO Srbije (zvaničnih pumpi) i Dunav osiguranja (srebrnog sponzora OKS).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.