Tablica od skoro 15 miliona dolara na posebnom Rolls-Royce Cullinanu

Izvor: AutoBlog, 17.Feb.2024, 23:10

Tablica od skoro 15 miliona dolara na posebnom Rolls-Royce Cullinanu

U aprilu prošle godine je registarska tablica "P 7" u Dubaiju prodata za rekordnih 14,9 miliona dolara, a sada se ta tablica našla na modifikovanom Rolls-Royce Cullinanu. U pitanju je Mansory Cullinan Linea D’Oro Unique Edition One of One (unikatni primerak), koji je dobio novi aero body kit (prednji spojler, set pragova, zadnji difuzor...), nove točkove, novi izduvni sistem, modifikovano oslanjanje i još luksuzniji enterijer koji je bojom usklađen sa eksterijerom. Posebno se međutim ističu elementi sa 24-karatnim zlatnim listićima. Pod njegovom haubom je 6,75 litarski biturbo V12 motor pojačan na 610 KS i 950 Nm obrtnog momenta. Ubrzanje do 100 km/h je...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan mali djelić ovog automobila košta 14,9 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2024, 11:30

U aprilu prošle godine registarska tablica "P 7" prodata je u Dubaiju za rekordnih 14,9 miliona dolara, a sada se ta tablica našla na modifikovanom Rolls-Royce Cullinanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.