Kako bi mogao da izgleda Rolls-Royce SUV?

Izvor: B92, 06.Okt.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi mogao da izgleda Rolls-Royce SUV?

Direktor Rols-Rojsa potvrdio je da njihov tim dizajnera radi na ekskluzivnom SUV modelu. Britanski magazin AutoExpress predviđa kako bi prvi Rolsov "terenac" mogao da izgleda.

Izgleda da će Emily, simbol na prednjem delu Rolsovih automobila, nabaciti koji kilogram u sledećih nekoliko godina. Rolls-Royce, jedan od proizvođača automobila koji se najvernije držao svoje tradicije priprema se za ulazak na SUV tržište.

Razlog za odbacivanje tradicije, kao i najčešće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je želja za zaradom. Prema rečima direktora kompanije Rolls-Royce, Torstena Milera - Otvosa, postoji veoma važna grupa mladih kupaca koji su u svojim 20-im ili 30-im godinama, koji su "super bogati" i koji žele Rolsa, ali ne limuzinu.

Ovi mladi bogataši su prema njegovim rečima sportisti, muzičari ali i Kinezi.

"SUV segment je veoma interesantan. Postoji velika potražnja za takvim vozilima i ja sam otvoren za to" izjavio je direktor kompanije Rolls-Royce.

Dizajneri magazina AutoExpress potrudili su se da nam predstave kako bi ovaj SUV mogao da izgleda koristeći aktuelni dizajnerski jezik primenjen na modelima Ghost i Wraith.

MIslimo da je jasno zašto Rolls-Royce želi da proizvodi SUV i kome je namenjen. Ipak, ako među vama postoje oni koji će da pomisle da Rols nikada neće sići sa asfalta - razmislite još jednom kada odgledate ovaj video snimak.

Ako želite da saznate više o ovom čoveku, pročitajte priču koju smo ranije objavili na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.