Prosinečkom odbijena ostavka, ostaje selektor

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečkom odbijena ostavka, ostaje selektor

Robert Prosinečki ostaje selektor Bosne i Hercegovine. Neposredno posle šokantnog epiloga utakmice u Jermeniji (4:2), Prosinečki je podneo ostavku, preuzevši svu odgovornost za neuspeh u kvalifikacijama. Međutim, na jučerašnjem sastanku trenera sa čelnicima Fudbalskog saveza BiH, ostavka je – odbijena.
Na meču Luksemburg – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru 2&G3+.
– Moralno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je bilo podneti ostavku. Međutim, posle današnje sednice, razgovora i podrške koju sam dobio, odlučio sam da završim ovaj kvalifikacioni ciklus. Pokušavam da ostanem pri odlukama kada ih donesem, ali sam zbog ljudi iz saveza odlučio da nastavim posao. Imamo šanse za plasman na EURO i kroz kvalifikacije i kroz baraž – rekao je Prosinečki.
Šanse “zmajeva” da se kroz kvalifikacije domognu evropskog festivala fudbala, vrlo su slične onima koje imaju “orlovi”. Posle šest kola, četiri pre kraja, Bosna i Hercegovina za Finskom na drugom mestu zaostaje pet bodova. Poput Srbije, izabranici Roberta Prosinečkog imaće u martu sledeće godine “popravni” u vidu baraža Lige nacija.

The post Prosinečkom odbijena ostavka, ostaje selektor appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.