Prosinečki podneo ostavku, BiH bez selektora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki podneo ostavku, BiH bez selektora

Robert Prosinečki više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, pošto je danas posle poraza od Jermenije (4:2) u meču kvalifikacija za EURO 2020 podneo ostavku na tu funkciju.

"Razgovarao sam sa svima. Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EURO. Nismo u tome uspeli tako da podnosim ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik ce imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam selektor", rekao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Posle šest utakmica BiH je trenutno na četvrtoj poziciji u grupi J sa sedam osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prosinečki podneo ostavku na mesto selektora BiH: Nismo otišli na EP, priliku dajem nekom drugom

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2019

Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam selektor - rekao je Prosinečki na konferenciji za medije. Robert Prosinečki više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, pošto je danas posle poraza od Jermenije (4:2) u meču...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.