Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije

Ognjen Vranješ izbačen je iz fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, prenosi klix.ba.

Ognjen Vranješ više nije igrač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, tu odluku doneo je selektor Zmajeva Robert Prosinečki.

Vranješ je već nekoliko godina na udaru najvatrenijih navijača reprezentacije BiH, popularnih BH Fanatikosa, a kap koja je prelila čašu bila je nedavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << afera sa Jelenom Karleušom.

Vranješ je imao ispade sa tetoviranjem granica Republike Srpske, ali i četničkog vojvode Momčila Đujića nakon čega se oglasio i Fudbalski savez BiH koji je osudio taj njegov čin.

Vranješ je za reprezentaciju BiH debitovao 2010. godine, a ukupno je nastupio 39 puta.

Nastup protiv Austrije u Ligi nacija 15. novembra prošle godine verovatno je i poslednji u dresu sa državnim grbom.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jelena Karleuša

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije BiH

Izvor: B92, 19.Feb.2019

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izbacio je iz nacionalnog tima defanzivca Anderlehta Ognjena Vranješa, prenose sarajevski mediji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.