Prosinečki: Igrači pokazali karakter

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Igrači pokazali karakter

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je svoje igrače za ispoljen karakter u drugom poluvremenu utakmice sa Radom koju su crveno–beli dobili sa 2:1.

Znali smo da će biti teško igrati i motivisati ekipu posle poraza u derbiju. Prvo poluvreme nismo bili na nivou, ali za drugi period utakmice igrači zaslužuju pohvale zbog pokazanog karaktera. I da je ostalo 1:1 isto bih rekao – rekao je Prosinečki.
On je dodao da će ekipa dati sve da pobedi i Vojvodinu u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva „makar igrali pred praznim tribinama”.
Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da je gol Kaluđerovića u 93. minutu bilo „bolno prizemljenje” za njegov tim.
Desilo nam se bolno prizemljenje u 93. minutu, pošto smo u igri u prvom poluvremenu pokazali da zaslužujemo bod. Nedostajalo nam je malo snage u završnici, ali Zvezda je dominirala i bila bolja u drugom delu – rekao je Vignjević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.