Prosinečki: Evandro šutirao jer Kaduu nije bilo dobro

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2011, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Evandro šutirao jer Kaduu nije bilo dobro

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki posle neuspeha u derbiju rekao je da sitaucija teška i za klub, i za njega:
Na žalost, moram da čestitam Partizanu. Pali smo skroz pole penala, bila je ovo muška utakmica u kojoj mi nismo iskoristili šanse, a oni jesu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sad su na plus sedam i biće jako teško da ih stignemo, iako ima još mnogo da se igra.

On je potvrdio reči kolege iz Partizana Aleksandra Stanojevića da između njih u stvari nije bilo sukoba.
Ja nisam ni „A” rekao tokom celog meča, ni prema njima, ni prema sudiji. Tačno je, pitao sam zašto mi nešto govori, i to je to. To je normalno u ovakvoj atmosferi, sve je u redu, nismo ništa ružno rekli, ni ja njemu, ni on meni.
Na pitanje da li odvojeno obraćanje medijima ima veze sa tim, Prosinečki je bio jasan:
Ne, ostao sam malo duže jer smo imali neki razgovor.
Trener Crvene zvezde je svestan da ovaj poraz može da utiče i na njegov status u klubu:
To nije pitanje za mene, ali sve je moguće.
Promašeni penal Evandra, prema njegovim rečima, odlučio je meč, iako Brazilac sa srpskim pasošem nije bio planiran da izvede najstrožu kaznu.
Trebalo je da šutira Kadu, ali on se nije dobro osećao, pa ja izbor pao na Evandra, jer je bio precizan protiv Jagodine. Sigurno bi bilo drugačije, ali to nam se stalno dešava. Pa, imali smo i promašaj Borhe sa tri metra i onda smo primili glupe golove. Čini mi se kao da su oni svih ovih poslednjih godina navikli na pobede i sada znalački koriste svoje šanse. Međutim, igrači moraju da pronađu motiva za dalje, profesionalci su, jer slede nam teške utakmice sa Radom i Vojvodinom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Evandro šutirao jer Kaduu nije bilo dobro

Izvor: Utakmica.rs, 26.Nov.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki posle neuspeha u derbiju rekao je da sitaucija teška i za klub, i za njega: – Na žalost, moram da čestitam Partizanu. Pali smo skroz pole penala, bila je ovo muška utakmica u kojoj mi nismo iskoristili šanse, a oni...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.