NEBO I ZEMLJA Neko je Robi, a neko Krstajić

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBO I ZEMLJA Neko je Robi, a neko Krstajić

Funkcija je zeznuta stvar. Neki pomisle da su se rodili u fotelji, neki brzo srastu sa njom pa ne mogu da se “odlepe”, a neki shvataju da je sve u životu prolazno, osim što dela govore o čoveku. Neko je Mladen Krstajić, a neko je Robert Prosinečki.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Srbije u Luksemburgu je 1.35.
Posle poraza Bosne i Hercegovine u Jermeniji (4:2) selektor Roberto Prosinečki je podneo ostavku. Niko to nije tražio od njega, i njima, kao i nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ostala je nada da će kroz plej-of Lige nacija da se nađu na Evropskom prvenstvu. Međutim…
Preuzeo sam reprezentaciju sa ciljem da odemo na Evropsko prvenstvo. Iako sve šanse nisu izgubljene, osećam se odgovornim i podnosim ostavku. To sam već rekao predsedniku saveza Elvedinu Begiću – rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u Jerevanu.
Srbiji se dogodila Ukrajina… Naša selekcija doživela je debakl, izgubila s 5:0. Posle meča tadašnjem selektoru Mladenu Krstajiću nije palo napamet da ode.
Taktički, ali i što se tiče trčanja, Ukrajina nas je nadvisila. Preuzimam odgovornost, moramo koliko god da je teško, da spremimo igrače za sledeću utakmicu. Nije lako, ali šta je tu je, moramo da idemo dalje. Ovo nam je šamar za nauk. Kompletna ekipa je podbacila, presudila su dva gola koja smo primili u kratkom razmaku – poručio je tada Krstajić.
Neko preuzme odgovornost i ode (Prosinečki), a neko preuzme odgovornost i ostane (Krstajić). Razlika u postupcima kao nebo i zemlja.

The post NEBO I ZEMLJA Neko je Robi, a neko Krstajić appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.