Mediji: Prosinečki trener Splita?

Izvor: Mondo, 10.Okt.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Prosinečki trener Splita?

Robert Prosinečki opet u hrvatskom fudbalu? Mediji u Hrvatskoj pominju mogućnost da bi mogao da bude trener Splita.

Otkako je u avgustu napustio Crvenu zvezdu, Robert Prosinečki je već "dobio" nekoliko novih poslova. Bar prema informacijama medijima, koje su se do sada pokazale netačnim.

Pričalo se o Rijeci, ljubljanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olimpiji, Viljarealu, selektorskim klupama Slovenije i Kameruna...

Najnovija informacija iz Hrvatske glasi da je Prosinečki najozbiljniji kandidat za trenera Splita, inače trenutno sedmoplasiranog tima hrvatske lige (od 12 klubova).

Zagrebački "Jutarnji list" objavio je da je sadašnjem treneru Tonćiju Bašiću spremljen "svilen gajtan", a da je prvi pik predsednika Splita Slavena Žužula upravo doskorašnji trener fudbalera Crvene zvezde.

Iako se list ogradio da je reč o nezvaničnim informacijama, ipak je naveo i da će Žužul u četvrtak otići u Zagreb na razgovor sa Prosinečkim, koji je spreman da ga sasluša.

Bašić je dete Splita, uveo je klub iz Četvrte u Prvu ligu, ali braća Žužul, koji vode klub, očekuju bolje rezultate od sadašnjih. A te rezultate, smatraju finansijeri Splita, mogao bi da donese Prosinečki.

"Braća Žužul su sposobni da dovedu Prosinečkog. Ono što oni zacrtaju, to i ostvare...Kad Slaven Žužul nekoga želi on sedne u automobil i ode po njega", navodi list neimenovane izvore bliske klubu.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki opet tražen u Hrvatskoj?

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2012, 08:59

Robert Prosinečki je nedavno napustio klupu Crvene zvezde i od tada se ne prestaje sa spekulisanjem u kojem bi timu nastavio trenersku karijeru. Po odlasku sa "Marakane" govorilo se o Olimpiji, Rijeci, reprezentacijama Kameruna i Slovenije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.