Maksimović: Rano je za priče o tandemu sa Tošićem

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović: Rano je za priče o tandemu sa Tošićem

Robert Prosinečki je prvi put od početka priprema na jednom meču pojedine igrače ostavio na terenu svih 90 minuta. Jedan od njih je novajlija iz Slobode, Nikola Maksimović.
FOTO: www.crvenazvezdafk.com

Na duelu protiv Žiline na turniru u Antaliji odigrao je ceo meč, a kao i na prethodnim, parnjak na mestu štopera bio mu je Duško Tošić.
Centralni defanzivac Crvene zvezde u izjavi za Zvezdin sajt nije hteo previše da priča o stvaranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << potencijalnog tandema sa povratnikom iz Betisa:
Rano je za takve utiske. Tek smo počeli sa uigravanjem linija tima i sa upoznavanjem. Istina je da sam najviše pripremnih mečeva odigrao u tandemu sa Tošićem ali to ne znači da je bilo šta konačno. Još mnogo utakmica je pred nama i sigurno je da će šef odlučiti tek kasnije.
Maksimović je svestan težine dresa koji nosi:
Jedva čekam debi na Marakani, pred punim severom i zaista nemam ni najmanji strah ili tremu. Svaki trening i svaku utakmicu na pripremama doživljavam kao zvaničan meč za bodove i zato će mi prilagođavanje biti lakše. Verujem da ću pokazati da zaslužujem da nosim Zvezdin dres.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Maksimović: Rano je za priče o tandemu sa Tošićem

Izvor: Utakmica.rs, 05.Feb.2012

Robert Prosinečki je prvi put od početka priprema na jednom meču pojedine igrače ostavio na terenu svih 90 minuta. Jedan od njih je novajlija iz Slobode, Nikola Maksimović. FOTO: www.crvenazvezdafk.com Na duelu protiv Žiline na turniru u &#1040;ntaliji odigrao je ceo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.