Hrvate baš nervira Robijev pozdrav sa tri prsta

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvate baš nervira Robijev pozdrav sa tri prsta

Pozdrav trenera Crvene zvezde, Roberta Prosinečkog navijačima u Čačku, onako po srpski sa tri prsta, zaista iritira medije u Hrvatskoj.

Romi tužili predsednika Hajduka, Srbi ćute

Predsednik Hajduka: Ustaša je, tim se diči

Navijači Rada upalili "šahovnicu" FOTO

Binić: Nisam tukao Bilića jer je Hrvat

Fotografija objavljena na zvaničnom sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Crvene zvezde ponovo je otvorila temu o Robijevom angažovanju u Beogradu.

Većina tamošnjih pisanih i elektronskih medija smatraju da je potez trenera crveno-belih na stadionu kraj Morave, ustvari dodvoravanje "Delijama", ali se osuda tog čina nazire između redova.

Naravno, nije ispuštena prilika da se spomene da je Prosinečki i u vreme dok je kao igrač nosio dres Zvezde, često pobede i trofeje proslavljao sa podignuta tri prsta.

Nedavno je u sličnoj konotaciji pisano i o činu paljenja hrvatske zastave na utakmici između Zvezde i Rada, što su učinili navijači "građevinara", ali je bez obzira na to spominjan i Robert Prosinečki, koji uopšte nije ni video šta se dešava na tribini gde su bili smešteni gostujući navijači.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prosinečki: Drugo mesto je naše

Izvor: S media, 24.Maj.2011

Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, tvrdi da će njegovi igrači učiniti sve što mogu kako bi povratili drugo mesto i tako ekipi doneli ušešće tek u trećem, umesto u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. ..Crveno-beli su zbog poraza od Borca u Čačku proteklog vikenda skliznuli na treće...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.