Izvor: TvojPortal.com, 08.Jan.2012, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borha na klupu, Lazović u napad

Izvor: pressonline
Prosinečki odlučio da umesto sistema 4-3-3, kojeg se tvrdoglavo držao od dolaska na „Marakanu", u prolećni deo sezone krene u formaciji 4-4-2. Mesto u timu izgubiće Kolumbijac Kristijan Borha, a pored novajlije Kasalice, u napad će biti prekomandovan i Darko Lazović.


Trener crveno-belih Robert Prosinečki odlučio je da u prolećni deo sezone uđe sa potpuno novim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << timom, a vrlo verovatno i sa novom taktikom! Umesto 4-3-3, što je formacija od koje Prosinečki dosad nije želeo da odstupi, Zvezda će na proleće igrati 4-2-2. Posledica toga biće selidba Kristijana Borhe na klupu, dok će Darko Lazović biti poslat još bliže protivničkom golu.

Legendarni jugoslovenski reprezentativac je, tokom jesenjeg dela sezone češući se po žutim vlasima, skontao da njegovo insistiranje samo na jednom sistemu fudbalsku avangardu može da pretvori u laku čitljivu knjigu. Kao posledica toga, Zvezda je u prvom delu prvenstva dominantno izgledala samo protiv Metalca i donekle OFK Beograda.
Prosinečkom je to bilo dovoljno da posluša savet Velikog brata, ma kako god se on zvao, i počne u njegovoj kreativnoj trenerskoj radionici da projektuje alternativni način igre.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalzvezdaprosinecki

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.