Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Maj.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Јači zemljotres pogodio okolinu Tomislavgrada

Aparati u Centru za seizmologiju Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u Sarajevu u 11 sati i 24 minute registrovali su jači zemljotres 13 kilometara sjeverno od Tomislavgrada, odnosno 100 km zapadno od Sarajeva. Јačina zemljotresa u hipocentru iznosila je 4,2 stepena Rihtera, a intenzitet u epicentru bio je 6 stepeni Merkalijeve skale. Zemljotresi ovog intenziteta mogu izazvati materijalne štete na građevinskim objektima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Novi zemljotres u BiH

Izvor: B92, 21.Maj.2013, 16:19

Sarajevo -- U BiH je zabeležen novi potres, na području Goražda, nakon jučerašnjeg jačeg podrhtavanja tla na drugom kraju zemlje, kod Tomislavgrada (bivšeg Duvna)...Aparati u Centru za seizmologiju Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Sarajevu registrovali su jutros u 6 sati i 23 minuta slabiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.