Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenica: Osmorka izvršila 18 teških krađa

Zenička policija otkrila je grupu od osam osoba koja je, na području grada Zenica, nakon provala u stanove izvršila 18 teških krađa, otuđivši zlatni nakit, novac, televizore, laptope i druge vredne predmete.

Nadležni su otkrili grupu, koju su sačinjavala tri maloletne osobe i pet odraslih, kod kojih je pronađena veća količina predmeta koji potiču iz krivičnih dela.

Svi izvršioci su lišeni slobode i privedeni u službene prostorije, gde je nad njima zavedena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kriminalistička obrada, tokom koje su policijski službenici utvrdili da su navedene osobe, u vremenskom periodu od maja do avgust, izvršili 18 teških krađa na području gradskih naselja Crkvice, Jalija, Odmut, Blatuša i Pišće.

Protiv osumnjičenih Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biće dostavljen izveštaj o počinjenim krivičnim delima i otkrivanju izvršilaca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela teška krađa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.