Zaplijenjena 284 kilograma duvana

Izvor: Cafe.ba, 22.Jan.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplijenjena 284 kilograma duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom i Poreskom policijom, zaplijenili su oko 284 kilograma duvana, namijenjenog nelegalnoj prodaji, saopšteno je iz Policijske uprave Novog Sada.

Rezani i duvan u listu pronađeni su u dvije kuće u Gospođincima, mjestu u vojvođanskoj opština Žabalj.

Osumnjičeni mještanin zatečen je prilikom rezanja duvana, u podrumu jedne od kuća u Gospođincima.

Poreska >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << policija oduzela je duvan i dijelove demontirane mašine za rezanje.

Protiv osumnjičenog biće podnesena krivična prijava za nedozvoljeni promet akciznih proizvoda, na osnovu odredaba Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Zaplenjeno 280 kilograma duvana

Izvor: RTS, 22.Jan.2015

Kod Žablja pronađeno oko 284 kilograma duvana, za koji se sumnja da je namenjen nelegalnoj prodaji. . Duvan, rezani i u listu, pronađen je na dve adrese u mestu Gospođinci, kod Žablja, saopštila je policija...Osumnjičeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.