Izvor: Blic, 29.Jan.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANOSNA MOSTARKA Lepa Andrea u borbi za titulu najlepše u BiH

Lepa Andrea Bračić iz Mostara u borbi je za titulu najlepše žene u Bosni i Hercegovini.

Ona će se takmičiti na izboru lepote Miss Earth BiH, a pobednica ovoga prestižnoga izbora predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na Filipinima na izboru za Miss Sveta.

Andrea ima 21 godinu i studira odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Mostaru. Ova lepotica već ima zavidnu karijeru u svetu modelinga i nedavno je potpisala ugovor za zaštitno lice jedne od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najboljih modnih kuća u Evropi, slovenske “Lisce”, piše bbportal.info.

Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru i u narednom periodu ova mlada Mostarka snimiće 2 editorijala za poznate svetske modne časopise, a takođe je u pregovorima s još jednim od najprestižnijih svetskih brendova.

Andrea za svoju savršenu figuru najviše smatra zaslužnim to što se bavi fitnesom i, kako kaže, to joj je jedan od najboljih načina da se oseća dobro. Pored fitnessa, hobi joj je i čitanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZANOSNA MOSTARKA Andrea u borbi za titulu najlepše u BiH

Izvor: Blic, 29.Jan.2018

Lepa Andrea Bračić iz Mostara u borbi je za titulu najlepše žene u Bosni i Hercegovini...Ona će se takmičiti na izboru lepote Miss Earth BiH, a pobednica ovoga prestižnoga izbora predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na Filipinima na izboru za Miss Sveta...Andrea ima 21 godinu i studira odnose s...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.