Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada RS za vozni park dala 23 miliona KM

Vlada Republike Srpske u posljednjih šest godina dala je oko 13 miliona maraka za nabavku automobila, a u istom periodu za održavanje voznog parka izdvojeno je više od deset miliona KM. Najviše novca za nabavku novih automobila izdvojeno je od 2006. do 2008. godine i u tom periodu je za luksuzna vozila, uglavnom audije, iz budžeta potrošeno 10,5 miliona maraka, a na popravku i održavanje vozila oko 5,5 miliona maraka. U posljednje tri godine za te namene je izdvojeno nešto više od 2,5 miliona KM, a na održavanje ukupnog voznog parka dato je oko 4,8 miliona Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/vlada-rs-na-vozni-park-dala-23-miliona-km.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

"Godina štednje": Tegeltija kupuje tri nova vozila

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Jan.2013, 00:39

Ministar finansija RS Zoran Tegeltija raspisao je prije petnaestak dana tender za nabavku tri nova automobila za potrebe Ministarstva i tako jasno stavio do znanja da mu je dosta mjera štednje koje je još ranije odredila Vlada RS! Međutim, da zlo bude veće, i sama Vlada RS je pred Novu godinu dala...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.