Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Okt.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada RS osniva elektroprenosnu kompaniju?

Vlada Republike Srpske donijela je zaključak, prema kojem će osnovati novu elektroprenosnu kompaniju u Srpskoj u skladu sa svim zakonskim propisima, ukoliko do kraja ove godine ne bude riješeno sadašnje stanje u "Elektroprenosu BiH", izjavio je danas ministar industrije, energetike i rudarstva RS Željko Kovačević.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska osniva novu elektroprenosnu kompaniju?

Izvor: Capital.ba, 13.Okt.2011

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske /RS/ donijela je zaključak, prema kojem će osnovati novu elektroprenosnu kompaniju u Srpskoj u skladu sa svim zakonskim propisima, ukoliko do kraja ove godine ne bude riješeno sadašnje stanje u 'Elektroprenosu BiH', izjavio je danas ministar industrije, energetike...

Nastavak na Capital.ba...

RS će osnovati novu elektroprenosnu kompaniju

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2011

BANJALUKA - Vlada RS je na posljednjoj sjednici zaključila da pristupi osnivanju i organizovanju nove elektroprenosne kompanije u RS, ukoliko do kraja godine ne bude riješeno pitanje funkcionisanja "Elektroprenosa BiH".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.