Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki deo Banjaluke U MRAKU, građani ogorčeni (VIDEO)

Više banjalučkih naselja između 14.30 i 15 časova ostalo je bez električne energije zbog kvara na trafostanici "Banjaluka 1" snage 110 kV u naselju Lazarevo.

- Ekipe Elektroprenosa BiH, u čijem je vlaništvu trafostanica rade na otklanjanju kvara i očekuje se uskoro normalno snabdevanje električnom energijom – rečeno za "EuroBlic" iz "Elektrokrajine".

Bez struje su naselja Lazarevo, Rosulje, Petrićevac, Srpski Milanovac, Zapadni tranzit i deo grada prema Trapistima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te manji deo naselja Nova Varoš.

Aleksandar Šukalo, direktor operativnog područja za Banjaluka iz "Elektroprenosa BiH" rekao je da nije u pitanju veliki kvar, te da je reč o oštećenju na sabirnicama.

- Nije veliki kvar, a radovi se moraju izvoditi bez napona i očekujemo da će ga ekipe uskoro otkloniti - saopštio je Šukalo.

Pojedini građani požali su se redakciji "EuroBlica" zbog toga, a naročito su negodovali oni koji se greju na struju.

U delovima Banjaluke ne rade ni semafori, kao ni ulična rasveta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.