Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Promijenio 100 poslova za godinu dana

Dvadesetsedmogodišnji Dejv Herman uspio je u svom naumu da u toku jedne godine promijeni stotinu različitih poslova. U novogodišnjoj noći imao je svojih nekoliko sekundi slave kao reporter američke TV mreže NBC obilježivši tako ovaj nesvakidašnji jubilej. Dejv je ranije bio zaposlen kao barmen, pa šetač pasa, dijelio je letke, proricao budućnost, unosio podatke, radio sa američkim piscem R.L. Stineom... Sada planira da sakuplja potpise za peticiju kojom će moliti glumca Kevina Bejkona da ga izvede na ručak. Cijelu 2012. godinu pisao je blog na 100jobs1year.com. Ovaj samoproklamovani pisac, producent i glumac posao je nalazio putem interneta i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fun/video-promijenio-100-poslova-za-godinu-dana.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta sa njim nije u redu: Za godinu dana promenio 100 poslova!

Izvor: S media, 04.Jan.2013, 13:37

Herman je odlučio da tokom čitave godine menja poslove, pa je tako uspeo da stigne do neverovatne cifre od 100 različitih poslova...Dejv je komičar i glumac ali ga to nije sprečilo da se zaposli kao barmen, šetač pasa, lektor. Njegov projekat se proučuo tako da je u novogodišnjoj noći dobio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.