(VIDEO) Jako nevrijeme pogodilo Banjaluku

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Jako nevrijeme pogodilo Banjaluku

Nešto poslije 12 časova nad Banjalukom se nadvio crni oblak. Za samo par minuta izgledalo je kao da je u gradu na Vrbasu sumrak. Nedugo nakon toga počeli su strašan pljusak i jak vjetar. Ulice Banjaluke su prekrivene vodom, a na pojedinim usostiteljskim objektima načinjena je i materijalna šteta, javlja ATV. Zbog nevremena otežan je saobraćaj u gradu, a vozači su zaustavili autobomile, jer je vožnja bila nemoguća. HMZ Republike Srpske "uključio" je meteoalarm za područje Banjaluke, Prijedora, Foče i Višegrada zbog nevremena koje je počelo u poslijepodnevnim časovima. Prema prognozama grmljavinska kiša sa gradom padaće i tokom noći. Očekuju se izraženiji grmljavinski pljuskovi, praćeni obilnim padavinama, jakim udarima vjetra, ponegdje i gradom, navode meteorolozi.  {youtube}e8J_6zyk2nQ{/youtube} (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jako nevreme zahvatilo i Banjaluku

Izvor: Akter, 05.Avg.2014

Popodne je jako nevreme zahvatilo Banjaluku, olujni vetar i jak pljusak ulice tog grada su prekrile vodom, a na pojedinim ugostiteljskim objektima načinjena je i materijalna šteta..Zbog nevremena otežan je saobraćaj u gradu, a vozači su zaustavili autobomile, jer je vožnja bila nemoguća...U pojedinim...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.