Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukusna hrana koja vam može spasiti život

Na listi ove hrane nalaze se masti, ugljeni hidrati, pa čak i čokolada. Sve će vam to dati neophodnu energiju, spriječiti nastanak bolesti, pomoći da izgledate mlađe, a možda čak i produžiti život. Gorka čokolada Debora Klajn, autorka knjige "200 namirnica koje će vam spasiti život" istakla je da je gorka čokolada (barem 70 odsto kakaa) dobra za srce jer snižava krvni pritisak, dok antioksidansi jačaju imunitet. Svježi sir Svježi sir je ukusan i jača kosti. Osim toga, pomaže u izgradnji mišića i organa. Sir ima nisku sadržinu natrijuma, a bogat je kalcijumom i proteinima. Jedite ga za doručak, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/porodica-i-zdravlje/ukusna-hrana-koja-vam-moze-spasiti-zivot.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ukusna hrana koja vam može spasiti život

Izvor: medio.rs, 01.Apr.2013

Na listi ove hrane nalaze se masti, ugljeni hidrati, pa čak i čokolada. Sve će vam to dati neophodnu energiju, sprečiti nastanak bolesti, pomoći da izgledate mlađe, a možda čak i produžiti život.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.