Uhvatila majku u seksu sa mužem!

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Mar.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatila majku u seksu sa mužem!

Mostarka A. M. (27) doživjela je najgoru noćnu moru u životu - uhvatila je supruga kako je vara sa rođenom majkom. Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu preljubu. Žena je godinu dana primjećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno je pisao poruke na mobilnom, sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom. "Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla da posumnjam da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se posljednjih devet mjeseci povjeravala da sumnjam da me vara, na šta bi mi govorila da umišljam", priča A.M. "Detektiv mi je donio fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, na jednom skrovitom mjestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli", rekla je A.M. Mlada Mostarka prekinula je svaki kontakt sa majkom i mužem. Navodno, ona i otac žive u stanu u kojem su živjeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živjela sa mužem, prenosi MONDO. (BLLIVE, Foto: Yayimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bosanka (27) uhvatila majku u seksu sa mužem, pa odlučila da im se osveti

Izvor: NaDlanu.com, 01.Mar.2015

Mostarka A. M. (27) doživela je najgoru noćnu moru u životu - uhvatila je supruga kako je vara sa rođenom majkom...Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu neveru. Žena je godinu dana primećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.