Uhapšena nastavnica sa heroinom u torbi

Izvor: Cafe.ba, 16.Jan.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena nastavnica sa heroinom u torbi

Policija u Srbiji je uhapsila nastavnicu u jednoj osnovnoj školi u Boljevcu, kod Beograda, pošto je u njenoj torbi pretresom pronađeno 75 grama heroina.

Heroin je bio spakovan u nekoliko kesica i spreman za dalju prodaju, javio je "Blic".

Uhapššena je 38-godišnja nastavnica sa inicijalima A. M., kao i 26-godišnji muškarac sa inicijalima M. LJ, kome je, kako se sumnja, nastavnica čuvala drogu i koji je policiji već poznat po vršenju tih krivičnih djela.

Protiv njih dvoje podnijeta je krivična prijava zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet droga i određen im je pritvor do 48 časova.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boljevačka nastavnica "pala" sa heroinom u torbi

Izvor: Mondo, 16.Jan.2015

Policija u Srbiji je uhapsila nastavnicu u jednoj osnovnoj školi kod Boljevca, u blizini Zaječara, pošto je u njenoj torbi pretresom pronađeno 75 grama heroina...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Heroin je bio spakovan u nekoliko kesica i spreman za dalju prodaju, javio je "Blic"...Uhapšena...

Nastavak na Mondo...

Nastavnica iz Boljevca uhapšena sa heroinom u torbici

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2015

Policija je u petak ujutru uhapsila A. M. (38), nastavnicu u jednoj osnovnoj školi u Boljevcu, jer je u njenoj torbi pretresom pronađeno 75 grama heroina...Uhapšen je i M. LJ. (26), kome je, kako se sumnja, nastavnica čuvala drogu i koji je policiji već poznat zbog narkotika...Heroin je bio spakovan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.